Güncel

Özmen, NGC Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Özmen, NGC Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin (NGC) yarın gerçekleştirilecek olağanüstü kongresi öncesinde, SES Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ümit Özmen, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Hangar Cafe Restoran’da gerçekleştirilen yemekli adaylık açıklamasına NGC Başkanı Veysel Karahan, NGC Başkan Adayları Aydın Ses Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ümit Özmen ile Nazilli Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Cintosun, eski başkanlar Erdoğan Eker, Ertan Çetiner, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

‘BİR SEBEBİ VAR’ DİYEREK YENİDEN ADAY OLDUM”

Cemiyetin geçmiş tarihine bakıldığında ilk kez demokratik bir şekilde 2 adaylı bir kongre süreci yaşandığını ifade eden Ümit Özmen, “Bu benim için ayrıca bir onur ve gurur verici bir durum. 2018 yılında mevcut Cemiyet Başkanımız Veysel Karahan ile aday arkadaşım Mehmet Ali Cintosun’un ısrarları ile tek aday olarak göreve gelmemizin ardından birçok etkinlik ve proje gerçekleştirdik. Pandemi tedbirleri kapsamında bugüne kadar ertelenen Cemiyet seçimlerimiz nihayet gerçekleşecek. Benim yeniden aday olmam konusunda bir temayül oluştuğunu, genel anlamda yaptığımız istişarelerde gördük. Dolayısıyla ben de görevden kaçmayacağımı belirterek Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin bugünlere gelmesinde emek verdiysek, gecemizi gündüzümüze kattıysak ‘bir sebebi var’ diyerek yeniden aday oldum” dedi.

ÖZMEN, BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPTI

Kazansa da kazanmasa da cemiyetin bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğini dile getiren Özmen, “Cemiyetimizde özellikle son dönemlerde büyük ayrışmalar yaşandığı dile getirilse de, kesinlikle bu ayrışmalara veya söylemlere asla müsaade etmememiz lazım. Mesleki etikler çiğnenmediği, meslektaşlarımız ötekileştirilmediği veya iftiralar atılmadığı sürece her ne olursa olsun hep beraber bu çatı altında birleşmeyi bilmemiz, ‘bir’ olmamız lazım. Biz bunun için çalışıyoruz. Bu bir seçimdir. Biz bu seçimi kazanırız veya kaybederiz. Kaybetsek de hep birlikte bu cemiyetin bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL