Siyaset

Serkan Başkan ve Truva Atı Oyunu!

Serkan Başkan ve Truva Atı Oyunu!

Nazilli Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı öncesi mevcut belediye başkan yardımcılarının değişip değişmeyeceği hakkında dedikodularla çalkalanırken, bir yerel gazetede yayınlanan kulislerde İYİ Parti ve CHP kanadında başkan yardımcılığı için Meclis Üyesi Gönül Öztürk ve Ulvi Yıldırımkaraman’ın isminin yer aldığı haber CHP’li üyelerce tepkiyle karşılandı.

Yapılan haber sonrası CHP üyelerinin büyük çoğunluğu kulis bilgisinin doğru olması halinde çok büyük bir hata olduğunu, Ulvi Yıldırımkaraman’ın parti içerisinde hiç bir yetkinliğinin olmadığını ve partiyi temsil edebilecek birisi olarak görmediklerini dile getirdi.

BAŞKAN SEVİM ÖRGÜT TOPLANTISI DÜZENLESİN! 

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim’in göreve geldiği günden beri tüm ısrarlara rağmen örgüt toplantısı düzenlememiş olması ve parti binasını adeta mahalle muhtarlarının buluşma noktası haline getirmesi konusunda rahatsız olduklarını dile getiren CHP’nin önde gelen isimleri, Ulvi Yıldırımkaraman ile yapılan kulis toplantılarının farkında olduklarını, bu tür şeylerin partiye zarar verdiğini ve başkan Sevim’in hızlı bir şekilde üyelerle örgüt toplantısı yapması gerektiğini söyledi.

Başkan Sevim’in parti üyelerinin bir çoğunun ısrarla toplantı talep ettiği halde herhangi bir aksiyon almaması kamuoyunun aklına ‘Serkan başkan gelecek tepkilerden mi korkuyor?’ sorunu getirdi.

BAŞKAN SEVİM’İN TRUVA ATI OYUNU

Son yapılan yerel seçimler öncesi başkan Serkan Sevim’in Ulvi Yıldırımkaraman’ı parti meclis üyeliğinde görmek istemediğini her fırsatta partinin ileri gelen üyelerine dile getirdiği halde, şimdi ise meclis üyeliğinde istemediği Ulvi Yıldırımkaraman’ı başkan yardımcısı koltuğuna oturtmak için Yıldırımkaraman ve bazı partililerle düzenlediği gizli kulis toplantıları bazı parti üyeleri tarafından gündeme getirdi.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim’in bu hareketi partinin önde gelen isimlerinin aklına ‘truva atı oyunları mı oynanıyor?’ sorusunu getirdi.

CHP NAZİLLİ’DE TOPLU İSTİFA İDDİASI

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı içerisinde yaşanan görüş ayrılıkları ve başkan Serkan Sevim’in tutumsuz davranışları sonucunda partinin adeta mihenk taşı durumunda bulunan 8 üyesinin istifa edeceği iddiası da kamu oyuna gelen bilgiler arasında yer aldı.
Umut ALDİ / Nazilli ANLIK Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL