Magazin

Nazilli’nin En İyisi Açıldı!

Nazilli’nin En İyisi Açıldı!

Nazilli’ye bağlı Zafer Mahallesi direksiyon eğitim alanı üzerinde baharattan, kırmızı ete, peynirden, taze kuruyemişe kadar a’dan z’ye tüm şarkuteri ürünlerini hem fiyatlı hem de kaliteli şekilde vatandaşlarla buluşturan Sıra Dışı Gurme Yöresel Ürünler Şarküteri hizmete açıldı.

Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özakman, MHP Nazilli İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Zengin ürün çeşidi ve düşük fiyatlarıyla vatandaşın ilgisini çeken Sıra Dışı Gurme Yöresel Ürünler önceki gün yoğun bir katılımla kapılarını açtı. Kasap reyonunda bulunan etleri günlük ve taze şekilde kendilerinin kestiğini belirten Sıra Dışı Gurme Yöresel Ürünler Şarküteri işletmecileri, şu ana kadar müşterilerinin çok memnun olduğunu ve sabitleşmiş bir kitlelerinin oluştuğunu kaydetti.

Organik ve yerinden Erzurum ballarının oldukça rağbet gördüğünü belirten işletmeciler, aynı şekilde peynir reyonundaki ürün çeşitlerinin tamamen üretildiği ilden geldiğini dile getirdi.

EN ÇOK ERİK TURŞUSU SATILIYOR

Nazilli’de ilk ve tek olarak Sıra Dışı Gurme Yöresel Ürünler’in satışa sunduğu erik turşusu ürünü vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Açılışa katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da özellikle denediği turşu Özcan’dan tam not aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL