Nazilli’nin ilk ve tek ev yapımı Burgercisi Burger Face!

Nazilli’nin ilk ve tek ev yapımı Burgercisi Burger Face!

Nazilli’de yaklaşık bir buçuk senedir hamburger sektöründe öncü marka olarak hizmet vermeye devam eden Burger Face, vatandaşların vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Yedi çeşit ev yapımı hamburgeri, sekiz farklı atıştırmalık çeşidi ve iki wrap ürünüyle eşsiz lezzetler sunan Burger Face Nazilli Belediyesi yanında bulunan 133 sokakta damaklarda unutulmaz tadlar bırakıyor.

Açıldığı günden bu yana Nazilli halkının bir numaralı hamburger adresi olmaya devam eden Burger Face’in işletmecisi vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Ürünlerimizi günlük olarak kendimiz hazırlıyoruz. Çeşitlerimiz ve hizmetimizden memnun olan misafirlerimiz bizleri onore ediyor. Bu ilgiden dolayı Nazilli halkına teşekkür ederiz” dedi.

Sabah 11.00 ile gece 02.00 arasında Yemeksepeti ve Getir Yemek ve Trendyol Yemek portalları üzerinden evlerine ve işyerlerine sipariş verebileceğiniz Burger Face’e ek olarak 0256 312 52 52 telefon numarasından da ürün çeşitleri arasından sipariş verebiliyorsunuz. Öte yandan her hamburger menüsünün yanında da bir adet içecek ücretsiz olarak servis edilmekte.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL