Siyaset

İlçe Başkanı Öztürk Esti Gürledi!

İlçe Başkanı Öztürk Esti Gürledi!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün ‘partiye zarar veriyorsun’ söylemleri iddiasıyla partiden istifa ettiğini belirten Mehmet Eren’in yaptığı açıklamanın ardından İlçe Başkanı Cihat Öztürk sosyal medya hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti İl Yöneticisi Durmuş Kural ve Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk arasında Kent Konseyi Çevre Doğa Hayvan Hakları Çalışma Grubu ve Nazilli Hayvanseverler Derneği’nin sokak hayvanlarını besleme etkinliğinde oluşan gerginliğin hemen ardından Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Eren istifa dilekçesini İlçe Yönetimine sundu.

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Kurucu üyelerinden Mehmet Eren, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada “İlçe başkanımız partiye zarar veriyorsun, bu davranış ve tutumların iyiye gitmiyor” ifadelerini kullanarak gündeme oturdu.

İYİ Parti Nazilli İlçe Cihat Öztürk istifayla ilgili olarak sosyal medya hesabından isim vermeden Eren’e seslendi.

Öztürk açıklamasında, “İyi değil mi böyle tek kale maçlar, şovlar, kahramanlık hikayeleri. Sosyal medyadan açıklamalardan sonra, bol bol basına beyanatlar, açıklamalar haber servis etmeler. Gündemde kalmalara doyamamalar. O kadar enteresan ki imzasız dilekçenin fotoğrafı bile teşkilattan önce basına servis edilmiş. Birkaç günlük popülerliğin dibine kadar keyfini yaşadın değil mi? Demek senin partiye zarar vermeme kavramın bu ha? Nasıl olsa parti içi meseleleri basın önünde konuşmayan bir ilçe başkanı var. Değil mi? Ama açıklamanda tam da bir cümle var ki Şecaat Arz Ederken Merd-İ Kıbtî Sirkatin Söyler misali “Yerelde Kürşat Engin Özcan genelde Meral Akşener başkanımdır” demişsin. İŞTE MESELE TAM DA BU KARDEŞİM. Sen bu meseleyi hiç anlamamışsın. Belediye baskanı partimizin kıymetli bir mensubu Nazillimizin değerli belediye başkanıdır. Bir yönetim kurulu üyesi ve parti üyesinin başkanı ise İlçe Başkanıdır.Ha bu arada çok önemsediğini söylediğin ve başkanım dediğin kıymetli belediye baskanımızın “sosyal medyada birşey paylaşma basına beyanat verme(içimizde halledelim)” ricasını niye hiç önemsemedin. Sen başkanım dediklerinin sözünü bu kadar mı dinlersin? Demek sen daha başkanının kim olduğunu anlayamamışsın. O yüzden olsa gerek divan üyesi olmana rağmen tek bir toplantıda hiçbir faaliyette yoktun. O yüzden olsa gerek tüm faaliyetlerde gözlerimiz hep seni aradı. Sahi partimizin kuruluş günü kutlanırken belediye başkanı bile programını değistirip aramızdayken sen neredeydin? Söyleyeyim; Gezmelere gitmistin. Sn belediye başkanımızla hava atmaya geldiğinde varsın da son 10 aydır neredesin? Yok öyle tek taraflı atıp tutmak. Partiye zarar vermeyeyim ayağı yapıp bol bol servis beyanatlarla negatif algı oluşturmak. Bu mücadeledeki onlarca insanın emeğinin alın terinin senin egolarınla yıpratılmasına izin vermeyiz. Yok öyle…Şimdilik bu kadar” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL