Kültür-Sanat

Cem Yılmaz Nazilli Paylaşımıyla Tepki Topladı!

Cem Yılmaz Nazilli Paylaşımıyla Tepki Topladı!

Cem Yılmaz’ın dün akşam saatlerinde İzmir’de gerçekleşmesi planlanan gösterisinin yağmur sebebiyle iptal edilmesinin ardından bir hayranının ‘Nazilli’den geliyorum otopark param ne olacak?’ tepkisine vermiş olduğu cevap sosyal medyada gündem oldu.

Yağmur sebebiyle iptal olan gösterisi sonrası Nazilli’den izlemeye giden bir Cem Yılmaz hayranının ‘Nazilli’den geldik otopark paramızı kim verecek’ demesi üzerine Twitter’dan bir yazı paylaşan ünlü komedyen Yılmaz, “Dün gösteri iki saat kala yağan yağmurdan iptal oldu.Olur insanlık hali ! ben Nazilliden geldim otopark paramı kim verecük yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum otopark otobüs yolda yenilen poğaça çöp şiş bunları hep ben ödeyeceğim. Bunun doğrusu budur” ifadeleriyle tepki topladı.

Bir takipçisi buna karşılık; “Yani bunu sorunca ne gibi bir problem oldu anlamadım. İnsanlar sizi izlemek icin bir maliyete katlanmış ve bunu soruyor. Sormak mi hata? Sizi izlemeyi istemek mi hata? Yoksa bu cümleye alaylı sekilde cevap vermek mi hata?” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Bir diğer takipçisi ise; “Tamam, kendine göre ödedigi paranin tazminini isteyebilir, bilmiyordur. Ama taa Nazilli‘den kalkip gelen bir seyircinize, su cumlelerin arkasinda gizlenmis asagilamayi hak edecek bir soru mu sormus? Otopark parasini bile düsünecek bir gelirde olup, gelmis ya hu! Anlamamis iste” eklinde yorum yaparak tepkisini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL