Genel

SEÇİM ÇALIŞMALARINI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN HARCAMIŞLAR

SEÇİM ÇALIŞMALARINI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN HARCAMIŞLAR

Bozdoğan Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı M. Galip Özel başkanlığında toplandı. Başkan Özel, önceki yönetimin belediye kasasını boş bırakarak gittiğini belirtti.

Bozdoğan Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda, ele alınan gündem maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi.

“SEÇİM ÇALIŞMASINI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN YAPMIŞLAR”

Önceki AK Parti’li yönetimin bir yıl içerisinde harcanacak bütçeyi seçim zamanında üç ay içerisinde kullandığını belirten başkan M. Galip Özel, “Seçim çalışması için yapılan harcamalar Belediye bütçesinden karşılanmış, hala bunları tespit ediyoruz. Belediye şirketleri doğru yönetilmemiş, şirket yetkililerinin sorumsuzca davranışları olmuş. Örneğin, taş fabrikamız varken dışarıdan taş alınmış. Taş gönderilmiş ama incelediğimizde taşın nereye gittiği, kime gittiği kaç M2 gittiği belli değil. Seçim döneminde biz bunları biliyorduk, bu bilgiler bize geliyordu meydanlarda çok kez haykırdık, yapmayın etmeyin bu para Bozdoğanlının parası 33 Bin vatandaşın hakkına girmeyin dedik. Seçim dönemindeki yaptırdıkları işlerinin hiç birinin ödemesini yapmamışlar. Kasa boş, ancak Bozdoğan halkının içi rahat olsun. Bu işin üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ BORCU KABUL ETTİ

Başkan Özel’in konuşmasının ardından söz isteyen AK Parti Bozdoğan Meclis Üyesi Nazif Türköz, “Her seçim sonrası böyle şeyler yaşanır. Biz her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız. Bakılsın her şey doğrusu neyse o yapılsın, benim varsa benim de bakılsın. Biz AK Parti grubu olarak borcun ne kadar olduğunu bilmiyoruz” şeklinde konuştu.

Mali durum raporlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Bozdoğan Belediye Başkanı M Galip Özel ’33 Bin Bozdoğanlının hakkının hakkını yemem de yedirtmem de. Önümüzdeki günlerde Belediye’nin mali tablosunu sizlerle paylaşacağım ve tüm halkımız gerçekleri öğrenecek” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL