Genel Yerel

NAZILLİ’DE POLİS DARBEDEN ŞAHIS TUTUKLANDI

NAZILLİ’DE POLİS DARBEDEN ŞAHIS TUTUKLANDI

Nazilli’de polisi darp eden iş adamı tutuklandı!
Aydın’ın Nazilli ilçesinde vatandaşın huzuru için zaman gözetmeksizin çalışan emniyet personeli ve kamuoyunu aydınlatan gazeteci, alkollü bir mekanda saldırıya uğradı. Deve güreşlerine ilgisiyle tanınan iş insanı U.K. ile oğlu C.O.K., denetim yapan ekiplere nezaret eden sivil polis memurunu darp etti. Kaşı yarılan polis şahıslardan şikâyetçi olurken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yaşananları görüntülemek isteyen gazeteci ise çalışanlar tarafından tartaklandı.
Nazilli’de deve güreşlerine ilgisi ve inşaat sektöründeki faaliyetleriyle tanınan iş insanı U.K. ve oğlu C.O.K, eğlenmek için gittikleri mekanda ihbar üzerine sigara denetimi yapan ekiplere nezaret eden sivil polis ile münakaşa etti. Sinirlerin gerildiği anlarda U.K., polis memurunun suratına yumruk atarak kaşını yardı. O esnada mekânda bulunan gazeteci Günay Pabuşçu ise yaşananları görüntülemek isteyince çalışanlar tarafından tartaklandı.
EMNİYET ALARMA GEÇTİ
Olayın büyümesi üzerine durumdan haberdar olan emniyet güçleri bölgeye sevk edildi. Çok sayıda ekip, Ticaret Odası’nın hemen yanındaki alkollü mekâna gelerek olaya karışan şahısları gözaltına aldı. Ancak emniyete götürülmek istemeyen U.K. ile oğlu C.O.K. ve bazı mekan çalışanları güvenlik güçlerine mukavemet etti. Şahıslar, polis nezaretinde Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sabaha kadar karakolda tutulan U.K. ile oğlu C.O.K. polis nezaretinde adliyeye sevk edilirken olaya karışan işletme çalışanları ise serbest bırakıldı. Bugün öğle saatlerinde Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden C.O.K adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, polisin kaşının açılmasına neden olan iş inanı U.K. ise tutuklandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL