Genel Yerel

NAZİLLİ’DE MOTOSİKLET İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 2 KİŞİ YARALANDI

NAZİLLİ’DE MOTOSİKLET İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 2 KİŞİ YARALANDI

Aydın’ın Nazilli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosikletli karı koca yaralandı.

Olay, Nazilli’de Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi ile 213 sokak kesişiminde meydana geldi. Alınan bilgiye göre 09 AER 204 plakalı motosiklet sürücüsü U.K, Hürriyet Caddesi üzerinde seyir halinde iken 257 sokaktan Hürriyet Caddesi üzerine çıkan 48 CAV 63 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü U.K ile arkasında yolcu olarak bulunan eşi İ.K yola savruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan karı koca sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

KIZLARI ŞOK GEÇİRDİ

Öte yandan anne ve babasının kaza yaptığını duyan L.K isimleri kızları olay yerine motoru ile telaşlı bir şekilde geldi. Anne ve babasının ambulansta olduğunu gören L.K ağlama krizine girdi. Ayrıca L.K’nin telaşlı bir şekilde yolda gelirken motosikletten düştüğü de öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL