Genel Yerel

KOŞA KOŞA HIRSIZLIĞA GELDİ SEKE SEKE CEZAEVİNE GİTTİ

KOŞA KOŞA HIRSIZLIĞA GELDİ SEKE SEKE CEZAEVİNE GİTTİ

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kentteki suç ve suçlulara karşı mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak ilçe dışından Nazilli’ye gelerek yaklaşık 3 gün önce Turan Mahallesi’nde bulunan bir eve hırsızlık yapmaya giren iki kadın, ikamet içerisinden çok sayıda eşya çaldı. Ev sahiplerinin ihbarı üzerine adrese gelen Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bölgede ve kameralarda yaptıkları incelemelerde kadınları takibe alarak yakalamak için operasyon düğmesine bastı. İsimlerinin D.A ve A.T olduğu öğrenilen iki kadını yakın takibe alan asayiş ekipleri, hırsızları Sümer Mahallesi’nde bulunan bir eve girerken suçüstü yakaladı. İki kadını da gözaltına alan ekipler, şahısları Asayiş Büro Amirliği’ne götürerek incelemeye aldı.
Kadınların üzerlerinde yapılan aramalarda 28 bin 690 Türk Lirası, 115 Euro, 1 adet gram altın, 1 adet altın bileklik, 1 adet altın yüzük, 1 adet altın zincir kolye, 1 adet altın kolye başlığı ve 1 adet piyasa değeri yüksek kol saati bulundu. Öte yandan gözaltına alınan iki kadından birinin daha önceden 16 ayrı dosyadan hırsızlık suçu olduğu ve kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası olduğu öğrenildi.
Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi’ne götürülen şahıslar hakim karşısına çıkartıldı. Mahkemeden çıkan kararla tutuklanan D.A ve A.T, polis eşliğinde Nazilli Kapalı Cezaevi’ne götürüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL