Güncel

Nasip Kısmetim Pide Nazilli’nin meşhur pidesini tanıtıyor!

Nasip Kısmetim Pide Nazilli’nin meşhur pidesini tanıtıyor!

Nazilli’de işletmeciliğini Ömer ve Sezgin Arıkan kardeşlerin yaptığı ‘Nasip Kısmetim Pide’ Nazilli ve çevre ilçelerdeki vatandaşların damaklarında lezzet şöleni oluşturuyor.

Nazilli Sümer Mahallesi Hürriyet Caddesi Endüstri Meslek Lisesi karşısında hizmet veren Nasip Kısmetim Pide; Kıymalı. Kuşbaşılı Kaşarlı, yumurtalı peynirli, kuşbaşı kaşarlı, yuvarlak, lahmacun, kapalı kaşarlı, sebzeli kaşarlı, pizza ve kiremitte köfte çeşitleriyle vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor.

İşletmecilerden Ömer Arıkan 2017’den beri bu mesleği icra ettiğini kardeşi Sezgin Arıkan’ın ise 7 yıldır pide ustası olduğunu dile getirirken, Nazilli’de bir ilki gerçekleştirerek Tahinli pideye farklı bir soluk getirdiklerini söyledi. Meşhur tahinli pidenin içeriğinde değişiklikler yaparak, kaymaklı, fındıklı ve dondurmalı olarak müşterilerine sunan Nasip Kısmetim Pide işletmecileri eşsiz lezzetlerin tadına bakanların vazgeçemediğini dile getirdi.

Ev ve işyerlerine paket servisi hizmeti de veren Nasip Kısmetim Pide’ye 0256 312 26 55 ve 539 549 0978 numaralı hatlar üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL