Genel Güncel

14 Yaşındaki yazar Doğa Nazilli’nin gururu oldu!

14 Yaşındaki yazar Doğa Nazilli’nin gururu oldu!

14 yaşındaki Nazillili genç yazar Doğa Dağlı, ilk kitabı ‘Güneş Tutulması’nı yazdı. Yeni kitaplar yazmayı hedefleyen genç yazar, şu an ikinci kitabını kaleme alıyor.

14 yaşındaki Doğa Dağlı, ilk kitabı ‘Güneş Tutulması’nı kaleme alarak okuyucusuyla buluştu. Genç yazar Doğa Dağlı, okurlarının ruhuna dokunmak istediğini vurgulayarak;” Bir yazar olarak ileriye dönük beklentilerim hem daha fazla kitleye ulaşmak tabi daha fazla kitleye ulaşırken her insana güzel bir şekilde dokunmak istiyorum” dedi.

Nazilli Anlık gazetesi olarak genç yazar Doğa Dağlı ile keyifli bir söyleşide bulunduk. Lise birinci sınıfa bu sene başlayacak olan Dağlı, kitap yazmaya Pandemi zamanında karantinanın etkisiyle okumaya merak sardığı kitaplar sayesinde karar verdiğini dile getirdi.

İlk kitabı Güneş Tutulması’nın hemen ardından yeni bir kitap yazmaya başladığını kaydeden Dağlı, kitap yazarken çok mutlu olduğunu belirtti. Yaklaşık olarak 2 yıl içerisinde  Güneş Tutulması isimli kitabını bitirdiğini söyleyen Dağlı, “bu süre içerisinde başta ailem olmak üzere herkes beni oldukça destekledi bu yüzden onlara çok minnettarım” ifadelerini kullandı.

Yazmaya merakı olan gençlere “Ellerinden ne geliyorsa yapmalarını tavsiye ediyorum. Eğer yazmaya karşı bir istekleri varsa bu isteğin arkasında dursunlar” tavsiyesinde bulunan Dağlı, ikinci kitabını bir yayınevi ile birlikte çıkarmak istediğini kaydetti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL