Genel Güncel Yerel

ÇETİNKAYA’NIN İNCE SEVDASI GÖZÜNÜ KÖR ETTİ

ÇETİNKAYA’NIN İNCE SEVDASI GÖZÜNÜ KÖR ETTİ

Seçim çalışmaları kapsamında Nazilli’ye gelen Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, boş sokak ve balkonları selamladıktan sonra İstasyon Meydanında çoğunluğu lise ve ortaokul öğrencisi olmak üzere yaklaşık 150 kişilik bir grup tarafından karşılandı.

Uzun çarşıda esnafa ve vatandaşlara selam vermeden küçük bir grupla hızlı şekilde yürüyüş yapan Muharrem İnce, daha sonrasında konuşma yapmak için Nazilli Belediye Meydanına geçti.

Dördüncü kez Nazilli’ye gelen 13. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, okuldan kaçtığını söyleyen öğrenciler, partililer ve meydandaki siyasi parti stantlarında bulunan görevliler de dahil yaklaşık 150 kişilik gruba seslendi.

Yaptığı konuşmada muhalefet partilerine muhalefet yapma serisine devam eden İnce, gördüğü azınlık kalabalık karşısında adeta şoke oldu. Çevre ilçe ve il merkezinden de katılım olmadığı Muharrem İnce’nin Nazilli buluşması büyük bir hüsranla sonuçlandı.

Bir önceki haberimizde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin boş sokak ve balkonlara el salladığını dile getirmemiz üzerine Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve bazı yöneticiler gazetemizi yandaşcılıkla suçlayıp, meydanı yüzlerce insanın doldurduğunu iddia ederek gazetemizi yalancılıkla suçladı.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Nazilli Belediye Meydanı’nda yüzlerce kişiye yaptığı iddia edilen konuşmaya ait videoyu siz sevgili takipçilerimizin taktirine sunuyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL