Genel Güncel Siyaset

MEMLEKET PARTİSİNDE İSTİFA DEPREMİ ! MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÇEKİLİYOR PARTİ TEŞKİLATLARI İSTİFA EDİYOR

MEMLEKET PARTİSİNDE İSTİFA DEPREMİ ! MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÇEKİLİYOR PARTİ TEŞKİLATLARI İSTİFA EDİYOR

 

Memleket Partisi’nde istifalar devam ediyor, en son Manyas İlçe Başkanı istifasını sundu.

Memleket Partisi Manyas İlçe Başkanı Vural Cankır, “Değerli Memleket Partililer sizin yeriniz kesinlikle bu parti değildir. Genel başkan pastadan pay alabilmek için sizlerin geleceğiyle oynuyor.” diyerek partiden istifa etti.

Ardı arkası kesilmeyen istifalarda milletvekili adaylarının çekilmesi, Hatay İl Başkanı ve İl Yönetimi, 11 İlçe Başkanı ve İlçe Yönetimi ve 350’ye aşkın kayıtlı üyenin istifasının ardından Memleket Partisi’nde tepkiler durulmuyordu

İSTİFALARIN SEBEBİ NE ?

Muharrem İnce’nin kendi çıkarları uğruna hareket ettiğini iddia eden eski Memleket Partililer, Cumhurbaşkanlığı seçimini de sıkıntılı bir duruma soktuğunu iddia etti.

Hatay İl Başkan Vekili’nin yayınladığı yazılı açıklamada, “Kemal Kılıçdaroğlu’ndan intikam alma hırsının gençlerimizin aydınlık geleceğinin önüne geçmesine bizden rıza gösterilmesini beklemek, başta Türk Milleti’ne ve Atatürk’ün emanet ettiği Türk gençline bir ihanettir.” dedi.

Ayrıca “Türk gençliğine küçük bir dans figürü dışında gelecek konusunda başka hiç bir istikamet göstermeyen bir siyaset anlayışı ile yola devam edilemeyeceğinin kanısına varmış bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı

Dün YouTube’da yayınlanan Babala Tv kanalının Mevzular Açık Mikrofon programına katılan Muharrem İnce’nin neredeyse tüm program boyunca CHP safhalarını eleştirmesi vatandaşların tepkisini çekmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL