Genel Güncel Yerel

ZİRAAT ODASINDAN 500 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

ZİRAAT ODASINDAN 500 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

 

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Nazilli Ziraat Odası 500 kişilik iftar yemeği verdi. Nazilli Ziraat Odası Başkanlığı Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde İftar yemeği yemeği düzenledi.

Nazilli ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı Yahya Anılak öncülüğünde Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde iftar yemeği düzenledi. Ziraat Odası’nın Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar yemeğinde 500 kişi bir araya geldi. Nazilli Ziraat Odası yönetimi tarafından üyelere, protokole ve vatandaşlar dualar eşliğinde iftarını açtılar.
Ziraat Odası’nın iftar programına Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sunay Güler, Merkez ve kırsal Mahalle Muhtarları, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Nazilli Ziraat Odası üyeleri ve delegeler, çiftçiler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

-Nazilli Ziraat Odası Başkanı Yahya Anlıak, ‘Katılımın çok olması bizi sevindirdi’

Nazilli Ziraat Odası’nın yeni Başkanı Yahya Anlıak, Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezinde 500 kişilik salonun tamamen dolduğunu ve iftar için gelenlerin dışarıda kalmadığını belirterek, “Nazilli Ziraat Odamız bundan 1,5 ay önce kongreye gitti. Yapılan seçimde göreve geldik. Bugün ilk kez üyelerimiz ile delegelerimiz ile çiftçilerimiz ile ilk kez böyle bir etkinlikte bir araya geliyoruz. Oda Ramazan ayına ve bu gün düzenlediğimiz iftar soframıza denk geldi. 500 kişilik salonda hiç kimsenin dışarıda kalmaması da bizi sevindirdi. 1.5 ay önce kongremizi yaptık. Ve Başkanlığa seçildik. Ramazan ayı nedeni ile hem üyelerimiz hem de delegelerimizle tanışmak adına bugün iftar yemeği düzenledik. Katılım çok güzel olması da bizi ayrıca sevindirdi. Bu iftar yemeğimiz aynı zamanda da dayanışma ve kaynaşma yemeğimiz de oldu” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL