Genel Güncel Yerel

ADÜ’DE YENİ DÖNEM, ESKİ REKTÖR ATEŞ PÜSKÜRTTÜ

ADÜ’DE YENİ DÖNEM, ESKİ REKTÖR ATEŞ PÜSKÜRTTÜ

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Bülent Kent, önceki dönem Rektör’ü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’den görevi teslim aldı.

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Resmi Gazete’de yayımlanan Adnan Menederes yeni Rektör’ü Prof. Dr. Bülent Kent oldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende, eski Rektör ateş püskürttü.

“ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN TAVAF ETMEYE FIRSAT BULAMADIĞIMIZ DÖNEMLERDE OLMUŞTUR”

Eski Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,”Bireysel ihtiraslara, şahsi çıkarlara, politik baskıları içeren talepleri aldığım devlet terbiyesi ile görev sürem içerisinde engel olduğum çok olmuştur. Bu sebeple ve belli mahfillerce saldırılara şahit olsak da yıkılmayarak, itibarsızlaştırmalara müsaade etmedik. Adeta şeytan taşlamaktan, tavaf etmeye fırsat bulamadığımız dönemler oldu. Bir kez daha açıkça ifade ediyorum, aynı durumu sayın Rektörümüze de bizatihi aktaracağıma da kimsenin tereddüdü olmasın.” dedi

Konuşması bittikten sonra Rektörlük cübbesini Prof. Dr. Bülent Kent’e giydirdi ve ADÜ flamasını teslim etti. Görev teslimi sırasında yeni Rektör’e plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL