Genel SonDakika Yerel

NAZİLLİ NARKO EKİPLERİNDEN AĞIR DARBE

NAZİLLİ NARKO EKİPLERİNDEN AĞIR DARBE

NAZİLLİ POLİSİNDEN REKOR METAMFETAMİN YAKALAMASI

Dün öğlen Saatlerinde Nazilli de Bulunan Tren Garında Narkotik Ekiplerinin nefes kesen uyuşturucu operasyonunda Nazilli de bu zamana kadar yapılan en büyük satışa hazır metanfetamin yakalamasını yaptı. 3 Kilogram Metamfetamin Maddesi yakalanırken 2 kişi Tutuklandı

Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Ekipler yaptığı son operasyonda Nazilli İlçesine İl dışından yüklü miktarda Metamfetamin Maddesi sevkiyatı yapılacağını tespit etti. Şüpheli İran uyruklu iki şahsın Nazilli Tren Garına teslimat için geldiği anda operasyon için düğmeye basan ekipler 2 şüpheli şahsı Tren Garı içerisinde kıskıvrak yakaladı.

Şüpheli şahısların Çantalarında ve üzerlerinde yapılan adli aramada satışa hazır hale getirilmiş 3 Kilogram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi.

Emniyet’te yapılan işlemlerin ardından Adliye’ye çıkarılan İran uyruklu zehir tacirlerinden S.S ve M.Z isimli şahıslar Mahkeme tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL