Genel

Basına çıkan haberlere sinirleri bozulan Erim böyle sitem etti

Basına çıkan haberlere sinirleri bozulan Erim böyle sitem etti

NAZLI ALTINAYAR – Son zamanlarda yaptığı gaflar ile siyaset gündeminden düşmeyen AK Partili Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in, dün Nazilli Belediye Başkanlığı makamında AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki öncülüğünde düzenlenen istişare toplantısında her projeye olumsuz yönde baktığı iddia edilmişti.

Nazilli’de masaya konulan tüm projelere muhalefet ettiği ileri sürülen Erim’in, kaymakamlık konağının kaldırılmasını talep ederek “Ben kaymakama İsabeyli’de bir villa bulurum” diyerek skandal bir çıkışa imza atması ise haberlere konu oldu.

SİNİRİ BOZULDU
Projelere karşı çıkan Bekir Kuvvet Erim’in bu tavrı, gazetemiz Nazilli Anlık dahil olmak üzere ilçede yayın yapan bir çok gazeteye konu oldu.
Erim, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından, “İt ürür kervan yürür” şeklinde sitemkar bir paylaşım yaptı.

Yapılan paylaşımların ardından Manşet Aydın Gazetesi Muhabiri Mustafa Çelik, konu ile ilgili açıklama yapması için mikrofonu AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’e uzattı. Sinirlerine hakim olamayan Milletvekili Erim sert bir tavırla, “Bana bir şey sorma bana. Ben hiçbir projeye karşı çıkmadım. Bilip bilmeden konuşma. Ne paylaşımım oldu? Seninle ne alakası var. Üzerine ne alınıyorsun. Terbiyesizlik yapmayın” diyerek yanıt verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL