Güncel Yerel

Sen bu memleketin vekili değil misin Erim?

Sen bu memleketin vekili değil misin Erim?

NAZLI ALTINAYAR – AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Nazilli’ye özel ziyaret gerçekleştirdi. Uzman ekibiyle ilçeye gelen Özhaseki projeleri incelemek için AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ile belediye başkanlığı makam odasında bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda projeler heyecanlandırırken, bir tek milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in projelere olumsuz baktığı öğrenildi.

Nazillili olan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Yeni Adliye Sarayı Projesi, Yeni Hükümet Konağı Projesi, Sosyal Donatı Projesi, Su Tahliye Boru Hatlarının Yenilenmesi Projesi, Geçiş Güzergahı Aydınlatma Projesi ve Nazilli Sümer Üniversitesi Projesi için sürekli bir engel arayışında olması herkesi şaşırttı.

YİNE MESLEĞİNİ ÖN PLANA SÜRDÜ

Yeni Adliye ve Yeni Hükümet Konağı için proje alanı sunan Başkan Özcan’ın sunumuna müdahale eden Milletvekili Erim, “Yeni binaya gerek yok. Cumhuriyet Parkından 5 dönüm veriversin Başkan” derken; kendisine “Olmaz efendim orası yeşil alan ve bölgenin önemli bir parkı” tepkisi üzerine ise Erim bu kez tüm salonun gülmesine neden olan; “O zaman Kaymakamlık Konutunu yıkalım. Ben İsabeyli’de Kaymakam Beye bir villa bulurum” ifadelerini kullandı.

Hemen hemen her projeye ayrı bir olumsuz yanıt veren Erim’e, salondakilerin de tepki gösterdiği öğrenildi. Milletvekili Erim’in bu tutumuna çoğu partili anlam veremezken, partililer tarafından “Erim’in yaptığını muhalefet bile yapmaz” sözleriyle tepki gösterildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL