Güncel Yerel

Nasıl kıydınız bu canlara?!

Nasıl kıydınız bu canlara?!

NAZLI ALTINAYAR – Olay, Nazilli’de Şirinevler Mahallesi 264 sokakta gece saatlerinde meydana geldi. Gece saatlerinde gazetemiz Nazilli Anlık’a gelen bir ihbarla 289 sokak üzerinde iki köpeğin ağzından köpük gelmiş bir şekilde hareketsiz yattığı ifade edildi.

Aynı zamanda polisi de arayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler 289 sokak üzerinde birisi sahipli olmak üzere iki yavru köpeğin zehirlendiği belirledi. Durumun haberini alan Nazilli Hayvan Hakları ve Doğa Koruma Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığoğlu ve ekibi de olay yerine intikal etti.

Bölgede gelen veteriner hekim eşliğinde yapılan ilk incelemede iki köpeğin de zehirlendiğini ifade eden Tığoğlu “Nazilli’de yine bir katliam ile karşı karşıyayız. Biz bu sessiz canların sesi olmaya çalıştıkça bu tarz durumları yaşamak bizi çok derinden etkiliyor ve sarsıyor. Sokaktaki canlarla ilgili çalışma başlattığımız bu günlerde onları öldürmek çözüm değil. Bu ilk değildi bu gidişatla son olmayacağınının düşüncesi bizi üzüyor. Yetkililer ile birlikte bu olayın takipçisi olacağız.” şeklinde konuştu.

Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaşanan acı olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL