Güncel Yerel

Nazilli’de yeni eğitim ve öğretim yılı dolu dolu geçecek

Nazilli’de yeni eğitim ve öğretim yılı dolu dolu geçecek

 

NAZLI ALTINAYAR- Nazilli Milli Eğitim İlçe Müdürü İsmail Şimşek yeni eğitim öğretim sezonu boyunca uygulanacak projeleri düzenlenen basın toplantısıyla müjdeledi.

Şube müdürleri ve okul müdürlerinin de katıldığı toplantıda hayata geçirilecek toplamda 20 farklı projeye dair bilgiler paylaşıldı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında 10 ayın dolu dolu geçeceğini belirten Şimşek, okul müdürlerinden oluşturulan proje ekibi ile neredeyse her hafta öğrenciler için bir etkinlik düzenlendiğini söyledi.

PROJELER HAYAT BULACAK

Her ay en az 2 etkinlikle geçecek olan eğitim öğretim yılında ayrıca sezon boyunca devam edecek projeler de olacak. Bu kapsamda “Akranımla Paylaşıyorum” projesiyle 7.,8., 11. ve 12 sınıf öğrencileri LGS ve YKS hazırlıklarında birbirlerine yardım edecek. “Öğretmenlerle El Ele” ve “Öğrencilerle El Ele” projeleri kapsamında ise eğitim idarecileri öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacak.

Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde “Güvenli Trafik Eğitimi” projesi, bilgi paylaşımını artırmak ve kaynaşma sağlamak amacıyla “Kardeş Okul” projesi, sosyal sorumluluk etkinliklerini birlikte yürütmeyi amaçlayan “Okullar Paylaşıyor” projeleri hayata geçirilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL