Güncel Yerel

19 YAŞINDAKİ İHSAN TEKRAR YÜRÜYECEĞİ GÜNÜ BEKLİYOR

19 YAŞINDAKİ İHSAN TEKRAR YÜRÜYECEĞİ GÜNÜ BEKLİYOR

ANLIK HABER-  Nazilli’de Mayıs ayında kaza yapan 19 yaşındaki İhsan Günay protez bacağına kavuşacağı günü bekliyor.

28 Mayıs tarihinde Devlet Karayolu üzerinde motosikleti ile seyir halinde iken Beşeylül Kavşağı’ndan geçeceği esnada yolun bozuk olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek feci şekilde kaza yapan ve yaklaşık 50 metre sürüklenen Günay, daha sonra sağlık ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınmıştı.

Tedavinin ardından durumu daha da ciddileşen Günay’ın aldığı darbelerden dolayı sol bacağı iyileşememiş daha sonra ise dizinin üst kısmından itibaren ampute edilmişti. Mayıs ayından bu yana hayatını tek bacakla devam ettirmeye çalışan genç, Nazilli halkından yardım istedi.

SİGORTA KARŞILAMADI
Kazayı tek taraflı yaptığı için sigortanın destek olmadığı talihsiz olayın ardından 19 yaşındaki İhsan eski günlerine geri dönmek istiyor. Tekrar yürüyebilmek için protez bacak almak isteyen Günay, Nazilli halkından destek istedi.

Küçük yaşlardan beri yevmiyeli şekilde çalışarak ailesine destek olmaya çalışan İhsan, kazanın ardından bir daha çalışamadı. Minibüs şoförü olan babası ve evlere temizliğe giden annesinin imkanları yetersiz olduğu için Nazillililerden ve Aydınlılardan destek isteyen Günay ailesi konuyu organizatör Ceyda Kuzey’e taşıdı.
Nazilli’ye gelerek genç İhsan’ı evinde ziyaret eden ve gerekli bilgilendirmeyi yapan Kuzey, İhsan’ın protez bacağını kavuşması için çalışmalara hız kesmeden başladı. Organizatör Ceyda Kuzey, tüm Aydın halkını İhsan’a destek olması için davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL