Yerel

Nazilli’de Sürmeli Cinayetinde Tüyler Ürperten Detaylar!

Nazilli’de Sürmeli Cinayetinde Tüyler Ürperten Detaylar!

ÖZEL HABER- Nazilli’de 12 yıl önce bir evin garajında gömülüp üzerine beton dökülen Nesip Sürmeli olayına ilişkin detaylar her geçen gün kan dondurmaya devam ediyor. Yeni Mahalle 235 sokak üzerinde Nesip Sürmeli’nin (56) evinin garajında betona gömülü ve Nesip Sürmeliye ait olduğu düşünülen kemiklerin bulunması üzerine cinayet şüphesiyle gözaltına alınan 6 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı. Ayrıca mahkemeye bir başka şüpheli olarak çıkarılan ve 2013 yılında domuz bağı cinayetinden cezaevinde tutuklu olan, ev sahibinin oğlu Barış Atacan ise cinayet şüphesiyle tutuklandı. Alınan ifadelerin ardından cinayet şüphesiyle aranan bir diğer isimler ev sahibi E.H.A ve E.A’da, yıllardır saklanmak için gittikleri Almanya’dan polis ekiplerinin çalışmaları sonucu getirilerek, ifadelerinin ardından mahkemece tutuklandı.

CİNAYET ZANLISININ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI KAN DONDURDU

12 yıl önce anne E.H.A, baba E.A ve oğulları Barış Atacan henüz bilinmeyen bir sebepten Nesip Sürmeli’yi öldürerek, Sürmeli’nin ailesine kendilerini terk ettiğini söylediler. Talihsiz adamı öldürdükten sonra, şüpheli Barış Atacan’ın sosyal medyada Nesip Sürmeli için yazdığı düşünülen sözler tüyler ürpertti.
Ayrıca iki kardeşi babasız bırakan cinayet şüphelilerinden Barış Atacan’ın, cinayetten kısa bir süre sonra Sürmeli’nin oğulları Ö.S ve U.S ile fotoğraf paylaşması kan dondurdu.
İşte 2 cinayet dosyasından dolayı tutuklu yargılanan Barış Atacan’ın o paylaşımları;

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL