Spor

NAZ NAZ Yeni Sezona Start Verdi!

NAZ NAZ Yeni Sezona Start Verdi!

NAZLI ALTINAYAR- Nazilli Belediyespor, yeni sezonu açtı. Siyah beyazlı ekip yılın ilk antrenmanını Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’ndeki idmanala gerçekleştirdi. İlk idmana Kulüp Başkanı Ünal Önal, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Antrenman öncesinde kurban kesilip dualar edildi.

“AİLE OLMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Güçlü bir gruba denk geldiklerini kaydeden teknik direktör Taner Öcal, kaliteli takımların bulunduğu bir gruptan çıkmanın daha değerli olduğunu kaydederek, “İyi bir takım kurduk. İyi ve güçlü bir gruptayız ama korkmuyoruz. Son 4 transfer daha yapacağız. Bugün adaptasyon idmanı ardından günde çift idman yapacağız. 7-8 takım hedefe oynayacak. Aile olmak çok önemli. Biz sahada olan görevleri yapacağız. Dışarıdan da destek görürsek iyi bir gruptan çıkabiliriz” dedi.

“SEZON SONU İÇİN ÇOK UMUTLUYUM”

Hedeflerinin sezon sonunda kupayı kaldırmak olduklarını ifade eden kaptan Mehmet Ersavaş, “Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Yeni gelen arkadaşlarımız güzel bir aileye katıldı. İnşallah hedeflediğimiz yerde bitirmek nasip olur. Çok güzel transferlerimiz oldu. Kaliteli bir takım hüviyetine büründük. Ben sezon sonu için çok umutluyum. Sezon sonunda o kupayı kaldırmak tekrar nasip olur” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL