Yerel

Nazilli AK Parti’de Şok İddia!

Nazilli AK Parti’de Şok İddia!

ANLIK HABER- AK Parti Nazilli’de Kadın Kolları Başkanlığı yapan Serpil Akkaya’nın istifası ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden sağlık problemlerinden dolayı istifa ettiğini duyuran Akkaya, Aydınpost’un bir iddiasıyla tekrar gündeme geldi.

Aydınpost’tun haberine göre Nazilli Belediye Meclis Üyesi olan Serpil Akkaya’nın meclis üyeliğinden de istifa edeceği konuşulurken, Akkaya’nın istifasının arkasında yatan nedenin yasak aşk iddiası olması Nazilli gündemine bomba gibi düştü.

İddiaya göre, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve Nazilli Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten ve Mehmet Hüseyin Akkaya ile evli olan Serpil Akkaya’nın, ilçede müteahhitlik yapan birisiyle hakkında çıkan yasak aşk dedikoduları Akkaya’nın istifa etmesine zemin hazırladı.

Edinilen bilgiye göre, yasak aşk iddiasını belgeleyen kadın kolları başkanı Serpil Akkaya’nın kocası Mehmet Hüseyin Akkaya konuyu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak’a giderek anlattı.

Kadın kolları başkanlığı görevinden apar topar istifa ettirilen Serpil Akkaya’nın belediye meclis üyeliğinden de istifa etmesi beklendiği öğrenildi.

Öte yandan Serpil Akkaya’nın eşi Mehmet Hüseyin Akkaya’nın da boşanma için yasal girişimlerde bulunacağı bilgisine ulaşıldı.

Kadın kolları başkanlığından istifa eden Serpil Akkaya’nın görevi bıraktığını da İlçe Başkanı Mustafa Abak doğrularken, yeni gelişmeler yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL