Yerel

Nazilli’de feci yangın! Binalar tahliye edildi

Nazilli’de feci yangın! Binalar tahliye edildi

ALİ GÜNANA-Yangın, Nazilli’de İsabeyli Mahallesi’nde bulunan bir su fabrikasının malzeme deposunda sabaha karşı meydana geldi. Alınan bilgiye göre ilçede hizmet veren ve S.T’ye ait olduğu öğrenilen içerisinde boş damacana, karton ve tahta palet vb. ürünlerin bulunduğu su fabrikası malzeme deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını, o sırada başka bir olay için İsabeyli’ye gelen itfaiye ekipleri fark etti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye başlasa da, fabrika içerisinde bulunan tahta paletlerden dolayı yangın kısa sürede çok fazla alana yayıldı.

Yaklaşık 1 saattir hala devam eden yangın için Aydın merkez olmak üzere çevre ilçelerden takviyelerin geldiği öğrenilirken, yangının büyüklüğünden dolayı çevrede bulunan binaların zarar gördüğü ve bina içerisinde yaşayan vatandaşların evlerinden tahliye edildiği bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca 4 dönümlük alanda bulunan deponun tamamını alevlerin sardığı bildirildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre ise depoya bugün tırlarca dolu malzemenin indirildiği ve yaklaşık 20 milyon TL zararda olduğu belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin söndürme işlemleri hala devam ederken, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da yangın bölgesine geldi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL