Yerel

Kalp Krizi Geçiren Oğlunu Hastaneye Yetiştirmeye Çalışan Baba Ölümden Döndü

Kalp Krizi Geçiren Oğlunu Hastaneye Yetiştirmeye Çalışan Baba Ölümden Döndü

NAZLI ALTINAYAR – Kaza, Nazilli’de Dörtyol kavşağında gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Denizli istikametinden Aydın istikametine doğru seyir halinde olan 20 ACJ 500 plakalı araç sürücüsü H.A ile, Sümer istikametinden Belediye istikametine seyir halinde olan 09 ADT 109 plakalı araç sürücüsü M.P, Dörtyol kavşağında kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile iki araç da savruldu.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemede 20 ACJ 500 plakalı araç sürücüsü H.A’nın kırmızı ışıkta geçtiğini belirledi.

Kırmızı ışıkta geçtiğini kabullenen araç sürücüsü H.A ise skandal bir iddia ortaya attı.

Akşam saatlerinde oğlu rahatsızlandığı için Nazilli Devlet Hastanesi’ne götüren H.A, oğlunun kalp krizi geçirebileceğini öğrendi.

Küçük çocuğu bölgede bulunan başka bir özel hastaneye sevk edeceklerini söyleyen doktorlar küçük çocuk için ambulans sevk etmedi.

H.A’ya oğlunu kendi aracıyla daha hızlı götürebileceğini söyleyen doktorlar, çocuk ve babasını özel hastaneye sevk etti.

Hastaneden çıkarak dörtlülerini yakan ve çocuğunu hastaneye yetiştirmek için kırmızı ışıkta geçtiğini kabullenen H.A’ya trafik cezası kesildi.Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL