Genel

Nazilli’de kültür ve sanat rüzgarı

Nazilli’de kültür ve sanat rüzgarı

Nazilli Belediyesi 12. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali’nin ilk gününde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ve Yazar Ahmet Şerif İzgören sanatseverlerle buluştu.

Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konferansa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

“BOZULMAYACAK BİR SİSTEM İNŞASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
‘Dünümüz bugünümüz ve geleceğimiz’ konulu konferansta Türkiye’nin siyasi tarihi konusunda bilgiler veren Ağıralioğlu; bozulmayacak bir sistem inşası ve devlet yönetimi için çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye’de enflasyon, yüksek faiz ve işsizliğin toplum nezdinde büyük yaralar açtığını dile getiren Ağıralioğlu, milleti rahat ve refah içinde yaşatmak için iktidara talip olduklarının altını çizdi.


HAYAT TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
Türk edebiyat tarihinin önemli isimlerinin yanı sıra kişisel gelişim konusundaki tecrübelerini aktaran Yazar Ahmet Şerif İzgören, hayat tecrübelerini konuklarla paylaştı.
“Bu dünyada ayakta kalabilenler, yataktan kalktığı andan itibaren istedikleri koşulları arayan ve bulamadıkları takdirde onları yaratanlardır” diyen İzgören; girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü değerlerini vurguladı.

Konuşmacılara protokol üyeleri tarafından hediye ve çiçek takdim edilmesinin ardından program sona verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL