Genel

Nazilli Alparslan için tek yürek oldu

Nazilli Alparslan için tek yürek oldu

NAZLI ALTINAYAR-Aydın’da görev yapan polis memuru Ömer Sarıboğa’nın oğlu SMA Tip-1 ölümcül kas hastası Alparslan’a destek için Nazilli’de valilik izniyle bağış etkinliği gerçekleştirildi. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ile ToyCity işletmesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, işletmenin bir günlük geliri SMA Hastası Alparslan Sarıboğa için başlatılan yardım kampanyasına bağışlandı.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI
Nazilli Belediyesinin alt tarafında bulunan ToyCity’de saat 11.00’de başlayan, NGC Başkanı Ümit Özmen ve ToyCity Nazilli İşletmecisi Kenan Topçu öncülüğündeki yardım etkinliğine, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, CHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Nazilli Esnafları Güçbirliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş eşlik ederek Alparslan’a destek oldu.

“YÜZDE 45’TEYİZ”
Alparslan Sarıboğa’nın polis memuru babası Ömer Sarıboğa, kampanyada kendilerine destek olan bağışçılara teşekkür etti. Sarıboğa, “Oğlum ölümcül kas hastalığı olan SMA Tip-1 hastası. Kampanyamız başlayalı 4 ay oldu, yüzde 45’teyiz. Önce Allah’ın izni sonra gönüllüler sayesinde yüzde yüz olacağız. Bugün de Nazilli’de ToyCity oyun parkında oğlum yararına kampanya düzenlediler. Buradan elde edilecek bütün gelir kampanyamıza bağışlanacak. Bu etkinliğin düzenlenmesinde öncü olan ToyCity işletmecisi Kenan Topçu ve NGC Başkanı Ümit Özmen’e çok teşekkürler. Allah razı olsun herkesten” diye konuştu.

“HASILAT KAMPANYAYA BAĞIŞLANACAK”
NGC Başkanı Ümit Özmen ise tüm Türkiye’yi kampanyaya desteğe davet etti. Özmen, şunları aktardı: “Nazilli Gazeteciler Cemiyeti ve ToyCity işletmesi ile beraber SMA hastası Alparslan için bağış kampanyası düzenledik. İşletme sahibinin izniyle beraber bugünkü hasılat kampanyaya bağışlanacak. Biz bunu aynı zamanda şehirde bir kampanyaya dönüştürdük. Bugün bu oyun salonunda kampanyayı yapmamızın sebebi de Alparaslan’ın da yüzünün gülmesi için. Burada çocukların da yüzü gülüyor. İnşallah bu hastalığı yendikten sonra Alparslan’ın da yüzü gülecek. Öncelikle Nazilli, sonra Aydın ve tüm Türkiye’yi kampanyaya desteğe çağırıyoruz.”

VATANDAŞLARA DESTEK ÇAĞRISI
Öte yandan Aydın Valiliği’nin izniyle başlatılan yardım kampanyasının hesap bilgileri şu şekilde paylaşıldı: “Alıcı: Alparslan Sarıboğa. Banka: Ziraat Bankası. Türk Lirası: TR29 0001 0090 1007 4820 9050 01. Dolar: TR02 0001 0090 1007 4820 9050 02. Euro: TR72 0001 0090 1007 4820 9050 03.”
Ayrıca kampanya kapsamında bağış yapmak isteyen vatandaşlar SMS ile tüm operatörlerden her SMS 20 TL olacak şekilde BAĞIŞ yazıp 9509’a mesaj gönderilebiliyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL