Genel Güncel

NGC’den nezaket ziyaretleri

NGC’den nezaket ziyaretleri

NAZLI ALTINAYAR- Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen, yeni seçilen yönetimiyle birlikte Aydın’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan NGC Başkanı Ümit Özmen ile yönetim kurulu üyeleri Timuçin Kılıç, Ali Soydemir, Eray Gökçe, Ayşe Aktaş, Mustafa Çelik ve Mehmet Kemal Altan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni (ABGC) de ziyaret ederek meslektaşlarına çalışmalarında başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ÇERÇİOĞLU ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ’
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen ve yeni seçilen yönetimi Aydın’da ilk olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Özmen ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederken, destekler için de teşekkür etti. Kendilerini misafir etmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çerçioğlu ise, Özmen ve yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

HER ZAMAN YANINDAYIZ’
Başkan Çerçioğlu’na gerçekleşen ziyaretin ardından geçtiğimiz ay, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ferdi Uzun ve yönetimine, NGC Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyeleri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette NGC Başkanı Özmen, AGC Başkanı Uzun ve ekibine başarı dileyerek, “Birlikte iş birliği yapmaya daima hazırız. Her zaman yanınızdayız” dedi. Ziyaretlerinden dolayı NGC Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden AGC Başkanı Uzun da, “Aynı projelerde yer almaktan, birlikte görev almaktan bizler de büyük gurur duyarız” diye konuştu.

KONGREDE ULUCAN’ A BAŞARILAR DİLİYORUZ ‘
NGC yönetimi daha sonra Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Yönetim Kurulu ve Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Başkanvekili Cem Ulucan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Özmen, ziyaret sırasında Başkan Ulucan’a, “Cem Ulucan’a ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için gerek Aydın, gerekse Nazilli’de yapılması gereken çalışmalarda sürdürdüğümüz işbirliği için teşekkür ediyor, önümüzdeki aylarda yapılacak kongrede kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

VALİ AKSOY’U ZİYARET ETTİLER
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri son olarak, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Aydın’ın doğusunda 6 ilçeye hitap eden NGC Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u, Aydın Valiliği’ndeki makamında ziyaret etti. NGC yönetim kurulu üyesi Ayşe Aktaş, Vali Aksoy’a çiçek takdim ederken, sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Vali Aksoy, Özmen ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy da, NGC heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL