Genel

Nazilli’de akıl almaz kaza! Yaralı arkadaşını olay yerinde bırakıp kaçtı

Nazilli’de akıl almaz kaza! Yaralı arkadaşını olay yerinde bırakıp kaçtı

ALİ GÜNANA-Kaza, Nazilli’de Stadyum Kavşağı’nda akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 09 M 1561 plakalı şehiriçi minibüsü ile 09 PH 413 plakalı araç, hastane stadyumun önünde kırmızı ışıkta beklediği esnada, Turan Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinden gelen ve iddiaya göre alkollü olan 20 PA 817 plakalı araç sürücüsü süratli bir şekilde hastane istikametine dönmek istedi.

Hızlı bir şekilde dönen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek kırmızı ışıkta bekleyen minibüs ile diğer araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 20 PA 817 plakalı aracın içerisinde yolcu olarak bulunan E.Y kafasını sert bir şekilde vurarak ön camı patlattı. Yaralanan E.Y araçtan indiği esnada, sürücü arkadaşı yaralı arkadaşını olay yerinde bırakarak hızla kaçtı.

Yaralı E.Y’yi gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirirken, olay yerine gelen polis ekipleri kaçan araçla ilgili yakalama çalışması başlattı.

Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan E.Y’nin tedavisi devam ederken, herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL