Genel

DUMANOĞLU’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

DUMANOĞLU’NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

UMUT ALDİ – Nazilli Elektrikçiler Odası’nda yaklaşan seçim öncesi genç başkan adayı Ümit Dumanoğlu, üyelerle yemekte buluştu. Hangar Cafe’de düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hüdai Tosun NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve çok sayıda esnaf katıldı.

“YENİ BİR DÖNEME KAPI ARALAYACAĞIZ”
Destekleri nedeniyle katılan üyelere teşekkürlerini ileten Ümit Dumanoğlu, “Seçildiğim ilk gün 100 üyenin geriye dönük 1 yıllık aidatını kendi cebimden ödeyeceğim. Odamıza lokal kazandıracağım. Başkanlık maaşımı ekonomik durumu kötü olan üyelerimize bağışlayacağım. Sizlerin de desteğiyle inşallah odamızı şaha kaldıracağız. Değerli üyelerimizin destekleriyle yeni bir döneme kapı aralayacağız 4 sene boyunca üyelerimizi sırtımda taşıyacağım. Dar günlerinde yanında olup sevinçleriyle mutlu olacağım” diyerek projelerini açıkladı. Dumanoğlu, 16 Ocak Pazar günü yapılacak Genel Kurul’da destek istedi.

ÖZCAN DUMANOĞLU’NA BAŞARILAR DİLEDİ
İlçedeki demokrasi şöleninin bugün yapılan Bakkallar Odası seçimiyle birlikte başladığını kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İnşallah hayırlı ve uğurlu olur. Demokrasinin tecil ettiği yerler seçimlerdir. Allah işlerinizi rast getirsin. Memleketimiz için en güzeli ne ise o olsun” ifadelerine yer verdi. Başkan Özcan, genç aday Dumanoğlu’na başarılar diledi. Yemek sonunda Ümit Dumanoğlu ve üyeler hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL