Genel

Başkan Özcan’dan afet bölgelerine anında müdahale

Başkan Özcan’dan afet bölgelerine anında müdahale

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, dün akşam saatlerinde yaşanan yoğun yağmur yağışının sele neden olduğu Ketenova ve Bağcıllı mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Nazilli’de yaşanan yoğun yağmur yağışı, Bağcıllı ve Ketenova mahallelerinde afete neden oldu. Selin maddi ve manevi hasara neden olduğu bölgelere acil müdahale için, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ekiplere talimat verdi. Bölgeye ulaşan ekipler, yol, konut ve iş yerlerinde meydana gelen hasarı gidermek için çalışmalara başladı.

Afet bölgesine giderek incelemelerde bulunan Başkan Özcan, “Yoğun yağışlar nedeniyle Ketenova ve Bağcıllı Mahallelerimiz başta olmak üzere birçok noktada tahribat meydana geldi. Kapanan yollarımıza Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz iş makinaları ile müdahalede bulunuyor. Eş zamanlı olarak hem Ketenova hem de Bağcıllı Mahallelerimizde etkin bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her zaman olduğu gibi zor günlerde hemşehrilerimizin yanındayız. Oluşan hasarı en kısa sürede ortadan kaldıracağız. Nazilli Belediyesi olarak tüm ekibimizle birlikte bölgedeyiz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL