Güncel

AK Partili Hülya Atçı Nergis’ten tepki çeken asgari ücret açıklaması: Onu düşünenler düşünsün

AK Partili Hülya Atçı Nergis’ten tepki çeken asgari ücret açıklaması: Onu düşünenler düşünsün
2022 yılında asgari ücrete yapılacak olan zam miktarı, ülkemizde milyonlarca çalışan tarafından merak konusuyken AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis’ten sosyal medyada tepki toplayan bir açıklama geldi. Katıldığı bir programda “Bir vatandaşın geçinebilmesi için asgari ücretin ne kadar olması lazım?” sorusuna yanıt veren Nergis, “Bu konuda ben bir rakam söylemeyeceğim. Bilemiyorum. Onu düşünenler düşünsün, Allah da yardımcıları olsun” dedi.

Ülkemizde milyonlarca çalışanın merakla beklediği 2022 asgari ücret zammı gündemin ilk sırasında yer alırken, Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis’in bir televizyon programında yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

“İŞVERENİ DE ÇALIŞANI DA DÜŞÜNMEMİZ LAZIM”

Asgari ücrete gelecek zam konusunda hem işveren ve hem de çalışanların düşünülmesi gerektiğinin altını çizen Hülya Atçı Nergis, “Hiçbir iş yerinin kepenk kapatmasını, işçilerini çıkarmasını, üretimi durdurmasını arzu etmeyiz. Yani işvereni de ezmememiz lazım, işçiyi de düşünmemiz lazım. İnşallah bir orta yol bulunacaktır” dedi.

“ONU DÜŞÜNENLER DÜŞÜNSÜN”

Sunucunun “Bir vatandaşın geçinebilmesi için asgari ücretin ne kadar olması lazım? sorusuna da cevap veren Nergis, “Bu konuda ben bir rakam söylemeyeceğim. Bilemiyorum. Onu düşünenler düşünsün, Allah da yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL