Genel Siyaset

Memleket Partisi İlçe Başkanı Çetinkaya İktidara Geleceğiz Dedi!

Memleket Partisi İlçe Başkanı Çetinkaya İktidara Geleceğiz Dedi!

Memleket Partisi Nazilli ilçe teşkilatı düzenlediği kahvaltı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçe binası içerisinde gerçekleşen basın kahvaltısına Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, parti yöneticileri ve basın mensupları katılım gösterdi.

Konuşma yapan ilçe başkanı Ali Çetinkaya iktidara be muhalefete yüklenerek, iktidara gelmeleri durumunda basın özgürlüğünün tam anlamıyla yaşanacağını dile getirdi.

Çetinkaya; “BEğer bir ülkede HSK üyeleri “Sayın genel başkanımla konuştum, ona danışarak istifa ettim” diyorsa, saraydan talimat bekliyorlarsa, yargı sarayın yargı kolu gibi çalışıyorsa, o memlekette sefalet, yoksulluk kaçınılmazdır. Erdoğan’ın faiz takıntısı, ekonomiye ideolojik yaklaşması memleketin başına maalesef bela oluyor. Bundan önce denenmiş ve sonuçları daha da kötü olmuş ekonomik politikalar günümüzde hala tekrarlanıyor. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek, akıllı insanların işi değildir! Buradan çıkışın yolu hukuk devletidir. Tencerede et değil, dert kaynıyor. Tencerede aş değil, taş pişiyor, millet geçinemiyor. Ama muhalefet gündemi tencereyle belirleyeceği yerde, gündem değiştiriliyor. İktidar zaten tencereyi, mutfağı konuşmak istemiyor. Muhalefette iktidarın değirmenine su taşıyor. Bu iktidarı da, bu muhalefeti de toptan göndereceğiz.Devleti devlet yapacağız. Hakkı hukuku koruyacağız, Haramla helali ayıracağız. Memleketteki tüm yangınları söndüreceğiz. Yalana, talana, ibana son vereceğiz. Bunları Kuvay-ı Milliye ruhuyla yapacağız. Biz her zaman ilhamımızı bir çift mavi gözün ışıltısından, Atatürk’ten alıyoruz! Bu günleri çözeceğiz, ülkeyi hak ettiği yere getireceğiz. Tertemiz bir gelecek, tertemiz bir dünya kuracağız” ifadelerini kullandı.

  

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL