Genel Siyaset

Başkan Özcan’la Öztürk Arasında İpler Geriliyor!

Başkan Özcan’la Öztürk Arasında İpler Geriliyor!

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün dün gece saatlerinde sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde yaptığı paylaşım, İYİ Parti içerisinde yaşanan ayrışmaları ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile arasında olan gerginliği kanıtlar nitelikte oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 28 Haziran 2021 günü Muğla’ya yaptığı ziyaret sırasında partinin Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün, başkan Kürşat Engin Özcan’a danışmadan ve herhangi bir istekte bulunmadan Efeler Belediyesinden otobüs isteyerek partilileri programa götürmeye çalışması kamuoyunda salsasyonel bir olay olarak adlandırılmıştı.

Başkan Kürşat Engin Özcan’ın Efeler Belediyesi Otobüs’ünü gönderip, Nazilli Belediyesi’ne ait bir araç ayarlamasıyla bu olay parti içerisinde kalarak, kamuoyunda daha fazla yankılanmadan kapatıldı.

Nazilli Belediyesi önünde adeta kaçak olarak adlandırılacak şekilde sabahın ilk saatlerinde partilileri Efeler Belediyesinin otobüsüne bindiren ilçe başkanı Cihat Öztürk’ü gören Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ‘Nazilli Belediyesinin otobüsü dururken neden Efeler Belediyesinin otobüsünü istiyorsunuz, bundan benim niye haberim yok’ dermişcesine serzenişte bulunarak parmak işareti yapmasına karşılık paylaşım yapan Öztürk, partililerden oldukça sert tepkiler aldı.

Başkan Özcan’ın sitem maksatlı yaptığı el hareketini tehtid olarak algılayan ve yaptığı hatanın farkında bile olmayan ilçe başkanı Cihat Öztürk, “Meslek hayatım tehditlerle geçti benim. “Bana hacze gelirsen seni vururum” diyenlere “Normalde haftaya gelecektim Ama artık yarın ordayım” derdim.. Bilirim ki bir kez tehdite pabuç bırakırsan yapamazsın bu isleri.Bir kez boyun eğersen üstünde tepinirler” ifadelerini kullanarak sosyal paylaşım sitesinde bir paylaşım yaptı.

Kamu oyunda Cihat Öztürk ve Kürşat Engin Özcan’ın sorun yaşadığı iddialarını adeta kanıdığını dile getiren İYİ Parti içerisindeki bazı partililer; “Bu hikayede 3 kuruşluk menfaatler için köpekleşme bulamazsınız. Bu hikayede korkuttuk tırstırdık da bulamazsınız. Kimseyle karıştırmayın. bilin istedim” cümleleriyle adeta başkan Özcan’a meydan okunduğunun altını çizdi.

“ÖZTÜRK, BAŞKAN ÖZCAN’IN PARTİ İÇERİSİNDEKİ GÜCÜNÜ UNUTTU”

İyi Parti içerisinde üst düzey yetkide bulunan bir yönetici Nazilli Anlık Haber’e yaptığı açıklamada söz konusu paylaşımları “İlçe başkanı Cihat Öztürk’ün başkanlığa getirilmesinde büyük rol sahibi olan başkan Özcan’ın genel merkez içerisindeki gücünü aklından çıkarıp, gaflete kapıldığı ve parti içerisinde kimlerin sayesinde bir yerlere geldiğini unutup, en iyi ben bilirimciliğe doğru gidiyor” yönünde eleştirdi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL