Genel

Başkan Özcan öğrenciler için harekete geçti

Başkan Özcan öğrenciler için harekete geçti

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçeye üniversite okumaya gelen öğrencilerin barınma sorunları için harekete geçti. Başkan Özcan’ın da katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi’ni (ADÜ) kazanarak Nazilli’ye gelen öğrenciler için harekete geçildi. Nazilli Belediyesi, öğrencilerin barınma olanaklarını iyileştirmek için istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, emlakçılar, yurt işletmecileri, ADÜ Nazilli yetkilileri da katıldı.

Başkan Özcan, Nazilli’nin öğrenci dostu olduğunun altını çizerek, “Kentimizin büyük değerleri olan Sümerbank, Arpaz Kalesi ve Mastaura Antik Kenti için projelerimiz hazır. Tamamının cazibe merkezi haline gelmesi için çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.
Festival ve konserlerin süreceğini belirten Özcan, “Önümüzdeki günlerde sosyal etkinliklerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Burada olduğumuz gibi her zaman birlikte olur hep birlikte hareket edersek neticeye ulaşırız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Nazilli’de öğrencilerin konaklama sorununun olmadığını dile getiren Özcan, “Ben bu toplantıyı sorunun ya da çözümün bütün paydaşları ile birlikte yapmak istedim. Birlikte bir değerlendirmede bulunalım. Özellikle emlakçılar, yurt sahibi arkadaşlarımız, muhtarlarımız ve üniversitemiz bu anlamda çok önemli. Bu sorunların çözümü için hep birlikte hareket edelim istiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL