Magazin

Nazilli’nin yükselen markası Ufresh 4. Şubesini İzmir’de açtı

Nazilli’nin yükselen markası Ufresh 4. Şubesini İzmir’de açtı

Ufresh, Chocolate 333 ve Su Üstünde markaları ile mağazalaşma süreci ile atılımlarını hızlandıran  Uğur Entegre Gıda, ortaya çıkarttığı markalarını ulusal çapta duyurmak için yeni adımlar atıyor . Ticari faaliyetlerine, mağazacılık deneyimini de katan Ufresh, satış ağını genişletiyor. 2020 Kasım ayında başladığı mağazalaşma sürecinde, kısa sürede yaptığı atılımlar ile kendilerinden söz ettirmeyi başardılar.

26 Ağustos tarihinde faaliyete başlayan Balçova şubesi, İzmir halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Faal şekilde ikinci haftasını geçiren şube 15 Eylül tarihinde görkemli bir açılış ile resmi olarak varlığının duyurusunu yaptı.

‘Anın Tadını Keşfet’ sloganı ve üstün kalite güvencesiyleNazilli’nin büyüyen değeri Uğur Entegre Gıda, yenilikçi vizyonu, klişelerden uzak markaları ile ilçemizin ulusal çapta temsilinin öncülerinden.

Ufresh Balçova şube yetkilisi açılış konuşmasında; “İzmir, Ege bölgesi ve markamızın için oldukça önemli bir şehir. Kıymet verdiğimiz bu şehirde değer gördüğümüzü hissediyoruz. Ürün çeşitliliğimiz ile her gün daha fazla takdir ediliyoruz. Halkın bu ilgisi de bizlerin ileriye dönük hedefleri için büyük motivasyon kaynağı. Halkımızın sloganımızdaki gibi anın tadını çıkartmasına vesile olmaktan dolayı gururluyuz.” ifadelerini kullandı.

Mağaza yetkilisi aynı zamanda, çok yakın tarihte gelecek yeni şubelerinin de olduğunu ve büyümelerinin devam edeceğini belirtti.

Balçova’nın en yoğun caddelerinden olan Ata Caddesi üzerinde açılan Ufresh şubesi, içerisinde bulunan Lokum çeşitliliği ve taze Kuruyemişlerinin yanında, Chocolate 333 markasının Belçika çikolataları, Dünya Kahveleri, Su Üstünde markasının deniz temalı hediyelik ürünleri ile birlikte şimdiden ilgi odağı olmayı başarıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL