Kültür-Sanat Magazin

Kuaför Özay 2. Şubesini Zafer Mahallesi’nde Açtı!

Kuaför Özay 2. Şubesini Zafer Mahallesi’nde Açtı!

Nazilli’de yıllardır bayan kuaförü olarak hizmet veren ve bugüne kadar bir çok kadının vazgeçilmez adresi haline gelen Kuaför Özay, 2. şubesini Zafer Mahallesi’nde açtı.

Kuaför Özay’ın ikinci şubesi açılış törenine, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan,Nazilli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İnşallah arkasından başka başka şubeler de gelir. Bol ve bereketli kazançlar dilerim. Bu kazançları da hayırlı yolda, güzel işlerde elde ederler. Güzel bir müessese olmuş. Önemli olan müessesenin bahtının güzel olmasıdır” dedi.

Nazilli’de marka olma yolunda ilerleyen ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Kuaför Özay sahibi Özay Türkmen, yeni şubesini açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Nazilli’de uzun süredir yaptığı yeniliklerle müşterilerinin beğenisini kazanan Türkmen, yaptığı açıklamada,”Nazilli’ye değer kattığımızı düşünüyorum. Kuaförlük anlamında Zafer Şubemiz ikinci şubemizi açarak bölgeye renk kattık. Enerjimizi Türkiye’ye buradan hissettireceğiz.Yarışmada da Allah nasip ederse Türkiye birinciliği kazanıp bu güzel zaferi Nazilli’mize hediye edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL