Güncel

Nazilli Belediyesi evi yanan çifti unutmadı

Nazilli Belediyesi evi yanan çifti unutmadı

Nazilli Belediyesi düğünlerinden sadece iki hafta önce evleri yanan genç çifti unutmadı. Belediye tarafından genç çifte 36 bin liralık yardım yapıldı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Mikail ve Merve Özçelikbaş çifti düğünlerinden iki hafta önce hayatlarının şokunu yaşadı. Muammer Aksoy Mahallesi’ndeki evlerinde yangın çıktı. Evleri küle dönen çiftin yardımına Nazilli Belediyesi yetişti. Nazilli Belediyesi genç çifte 36 bin liralık yardım yaptı.
Muhtar Cindi Karahan Nazilli Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Yangının ardından başkanımızı aradık. Başkanımız bizzat buraya geldi. Yardımda bulunacaklarını dile getirdi. Maalesef hala eksiğimiz var. Bayramdan sonra düğünü olacaktı. Durum böyle olunca düğün de ertelendi. İnşallah ilgili kurum ve yardım severlerin desteğiyle eksikler tamamlanacak. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Mikail Özçelikbaş zararlarının 100 bin liranın üzerinde olduğunu söyledi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da aileyi ziyaret ederek, destek olmak için gerekeni yapmaya çalışacaklarını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL