Güncel

Nazillili engellilere ‘Tek Yumruk’ olmalı çağrısı

Nazillili engellilere ‘Tek Yumruk’ olmalı çağrısı

Nazilli’de 4 Nisan 2019 tarihinde kurulan Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği, ilçedeki tüm engellileri tek çatı altında toplamaya devam ediyor.
Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği, yeni üye kayıtlarına devam ediyor. NAZENDER eski üyelerinden Ömer Elçin’in üyelik başvurusunda engelli camiasına çağrıda bulunan Dernek Başkanı Ahmet Ünlü; “Kuruluş amacı doğrultusunda faaliyetlerine devam eden derneğimiz engellilerin iş ve sosyal hayatın içinde bulunması için ne gerekiyorsa, dernek olarak üstümüze ne görev düşüyorsa bugüne kadar yaptık yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Bugüne kadar Nazilli, Kuyucak ve çevresinde 50 İŞKUR projesi ile engellilerin yanı sıra dezavantajlı gruptaki eski hükümlülere de proje ve danışmanlık desteği verdiklerini dile getiren Ünlü, bu sayede belediye ve sosyal yardımlaşmanın üzerindeki yükü biraz olsun hafifletebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
“TÜM GÜCÜMÜZÜ ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN HARCAYACAĞIZ”
Nazilli’de engellilerin ‘Tek Yumruk’ olması yönündeki en net girişimi kendilerinin yaptığını belirten Ünlü; “Lafla değil gerçek anlamda ‘Tek Yumruk’ olmanın adresi Nazilli Engelsiz Engelliler Derneğidir. Bütün engellileri derneğimize kayıt olmaya davet ediyoruz. NAZENDER kurucu üyelerinin çoğunluğu şuan derneğimize kayıtlarını yaptırıyor. Bu anlamda uzun süredir NAZENDER’den istifası sonrası hiçbir derneğe kaydını yaptırmayan Ömer Elçin’in de bugün aramıza katılmasıyla daha da güç kazandık. NAZENDER kurucularından başta kendim olmak üzere Veysi Boğur, Hasan Yıldız, Murat Alcacı ile beraber tüm gücümüzü engelliler için Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği’nde harcamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL