Genel

Nazilli Belediyesi Fen İşlerinin Kadrolu Bankamatik İşçisi!

Nazilli Belediyesi Fen İşlerinin Kadrolu Bankamatik İşçisi!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde kadrolu olarak kepçe operatörlüğü görevinde çalışan Ö.B’nin iki yıldan fazla bir süre içerisinde, Nazilli Belediyesi İş Sendikası Baş Temsilcisi olduğu gerekçesiyle işe gitmediği iddia edildi.

Nazilli Eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık zamanında Nazilli Belediyesi İş Sendikası Baş Temsilciliği verilen kepçe operatörü Ö.B’nin belediyeden aldığı 5.500 TL maaşı alarak katlı otopark içerisinde bulunan sendika ofisinden çıkıp işe gitmediği öne sürüldü.

Fen İşleri Müdürü Ramazan Çağatay Çimen’in durumdan bilgisi olduğu halde herhangi bir yaptırım yapmayarak adeta bankamatik memuru olan Ö.B’ye  kıyak geçtiği ise gelen bilgiler arasında yer aldı.

Bu iddia, belediye içerisinde çalışan kadrolu veya sözleşmeli personellerin temsilcisi olan bir sendikanın ilçe sorumlusu olan Ö.B’nin mevkisini kullanarak işe gitmeden maaş alması, Fen İşleri Müdürlüğünde adam kayırma olduğuna dair söylentileri kanıtlar nitelikte oldu.

Öte yandan, Ö.B’nin bu hareketine karşılık sessiz kalan Fen İşleri Müdürü Razaman Çağatay Çimen’in haksız kazanca göz yumması ise akıllara ‘kurum içerisinde başka kimler işe gitmeden maaş alıyor?’ sorusunu getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL