Sağlık

Koronaya Yakalanan Uzman Doktor Nasıl Rahat Şekilde Atlattığını Anlattı!

Koronaya Yakalanan Uzman Doktor Nasıl Rahat Şekilde Atlattığını Anlattı!

Manisa Soma Devlet Hastanesi’nde, corona tedavisi gören Dahiliye Uzmanı Dr. Canan Sabay, sosyal medyada paylaştığı video ile virüsü kullandığı doğal yaşam bantları sayesinde atlattığını belirtti.

4 Kasım tarihinde yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıkan Dahiliye Uzmanı Dr. Canan Sabay, çektiği videoyla ülke gündemine oturmuş bu işin şakası yok demişti. Tedaviye başladıktan sonra bir arkadaşının tavsiyesiyle tamamıyla  doğal sağlıklı yaşam bantları One More Painless Night Glu ürününü kullanmaya başladığını belirten Sabay, semptomların daha hafif geçtiğini ve rahat bir şekilde hastalığı atlattığını dile getirdi.

Sırt ve eklem ağrıları için yapıştırdığı sağlıklı yaşam bantlarının yanı sıra, B12 vitamin takviyesi için kulak arkasına yapıştırdığı bantları da kullandığını söyleyen Sabay, “Tüm bantları kullandım ve inanılmaz güzel sonuçlar aldım. Bu reklam içerikli bir paylaşım değildir sadece hekim olarak alternatif ve tamamlayıcı tıbba inandığım güvendiğimi belirtmek için. Bu bantlar sağlık bakanlığının desteklediği bir tedavi yöntemi biçimi kendim de kliniğimde bu tedavileri üstlendim ve uyguluyorum. Bu ürünleri hasta olarak geçirmiş biri olarak herkese tavsiye ediyorum, faydasını göreceksiniz sağlıklı günler diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL