Genel

NAZİLLİ’DE AKILALMAZ CİNAYET!

NAZİLLİ’DE AKILALMAZ CİNAYET!

AĞIR YARALI HASTANEYE GETİRİLEN ADAMIN SON SÖZLERİ “BENİ OĞLUM BIÇAKLADI” OLDU

Olay, Akşam saatlerinde Nazilli Hasköy yolu üzerinde bulunan bir zeytinlik alanda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Nazilli’de ikamet eden Hasan Çağlayan (52) İsabeyli’de oturan oğlu H.Ç ile bulaşarak birlikte alkol almak için Hasköy yolunda bulunan bir zeytinlik alana gitti. Burada birlikte alkol içen baba oğul henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Baba oğul arasında çıkan tartışma kısa sürede alkolünde etkisiyle kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada sol karın boşluğundan bıçaklanan baba Hasan Çağlayan ağır yaralandı.

SON SÖZLERİ “BENİ OĞLUM BIÇAKLADI” OLDU

Yaşanan kavga sonunda H.Ç, kendilerine ait otomobil ile ağır yaralanan babasını Nazilli Devlet Hastanesine getirdi. Sağlık görevlileri tarafından Sedyeye alınan Hasan Çağlayan müdehale için resüsitasyon odasına alınacağı anda son bir hamle kafasını kaldırarak “Beni oğlum vurdu onu sakın içeri almayın” dedikten sonra fenalaştı. Nazilli Devlet Hastanesinde görevli doktorlar tarafından acil ameliyata alınan Hasan Çağlayan burada yapılan ilk müdehalenin ardından Aydın Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesinde ameliyata alınan talihsiz adam doktorların tüm müdehalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Hasan Çağlayan’ın cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

OĞUL H.Ç JANDARMA TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Hasan Çağlayan’ın “Beni oğlum vurdu” demesi üzerine Nazilli Devlet Hastanesinde görevli Jandarma tarafından oğul H.Ç gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.Ç’nin sağ bileğinden ve koltuk altından bıçak darbesi ile yaralandığı tespit edildi. Hastanede yapılan tedavinin ardından şüpheli H.Ç ifadesi alınmak üzere Jandarma ekipleri tarafından karakola götürüldü.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL