Genel

NAZİLLİ GÜNE CİNAYETLE UYANDI

NAZİLLİ GÜNE CİNAYETLE UYANDI

Nazilli Uzun Çarşı’da bir iç çamaşırı dükkanında 19 yaşındaki genç, önce sevgilisini öldürüp sonra kendi yaşamına son verdi.

Aydın’ın Nazilli İlçesinde sabah saatlerinde hareketli anlar yaşandı. 19 yaşındaki İbrahim Olece 17 yaşındaki sevgilisi Ömür Aslan’ı öldürüp yaşamına son verdi.

Olay sabahın erken saatlerinde 129 sokak ile Türkocağı Caddesi kesişiminde bulunan bir iç çamaşırı dükkanında gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre bir döner salonunda çalışan İbrahim Olece, kız arkadaşının çalıştığı iç çamaşırı dükkanına geldi. İbrahim Olece yanında getirdiği silahı çekip, Ömür Aslan’a 2 el ateş etti. Gözü dönen genç, ardından silahla kendi kafasına ateş ederek hayatını sonlandırdı.

O anlara şahit olan çevredekiler dehşeti yaşadı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan 2 gencin yapılan ilk belirlemelerde olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ve cumhuriyet savcısı bölgede çalışma yaptı.

Acı haberi alıp olay yerine gelen şahısların yakınları sinir krizleri geçirdi. Acılı aileye ilk müdahaleyi polisler yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL