Siyaset

Bu İYİ olmadı! İYİ Parti’den birlik beraberlik kahvaltısına veto!

Bu İYİ olmadı! İYİ Parti’den birlik beraberlik kahvaltısına veto!

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya’nın belediye başkan adaylarıyla düzenlediği kahvaltı Hangar Restoran’da yapılırken, İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz’ın programa katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Tüm partilerin belediye başkan adayları ile verilen birlik beraberlik pozunda etkinliğe katılmayan İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz’ın STK ziyaretinde bulunması tepkiye sebep oldu.

Parti içinden alınan kulis bilgilerine göre, ilçe yönetimi ve meclis üyesi adaylarından bir kaçının “Bizim orada ne işimiz var?”, “Bazı adaylarla yan yana görünmeyelim” gibi söylemlerle İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz’ın kahvaltı programına katılmasını engellediği iddia edildi.

Bu olay kahvaltıya katılan bazı parti adayları tarafından tepkiyle karşılanarak, “Sürekli birlik ve beraberlikten bahseden bir adayın beraberlik kahvaltısına katılmaması ne derece doğru? Cüneyt bey başkan seçildiği taktirde herkese böyle mi eşit davranacak” şeklinde söylentilere sebep oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL