Güncel

Başkan Özcan’dan Fernas’a plaket!

Başkan Özcan’dan Fernas’a plaket!

Kürşat Başkan saha çalışmalarını bizzat inceledi
AN İTİBARİYLE 350 İŞ MAKİNESİ NAZİLLİ BÖLGESİNDE ÇALIŞIYOR

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi ile otoyol yapım çalışmalarına destek veren Fernas Şirketler Grubu şantiyesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; Nazilli’nin kanayan yarası Albay İbrahim Karaoğlanoğlu’nda yürütülen 20 bin metrekarelik yol yenileme çalışmalarına destek veren Fernas Şirketler Grubu’nun şantiyesini ziyaret etti.

FERNAS’A PLAKET
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özcan; “Nazilli bölgemizde yapılan otoyol çalışmalarını hem izlemek hem de Nazilli’de yapılan Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’ndeki çalışmalarındaki desteklerden dolayı teşekkür etmek için geldik. Çalışanların emeklerine sağlık. Müthiş bir çalışma var. Sadece Nazilli bölgemizde 350’ye yakın iş makinesi çalışıyor. Muazzam, hummalı bir çalışma. İklim şartları da müsaade ettikçe inşallah Mart ayı sonuna çalışmalarımızı yetiştireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” diyerek firma yetkilisine plaket takdiminde bulundu.

Nazilli Belediyesi olarak hazırlanan program çerçevesinde yol yenileme çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Özcan, hem yerelde hem de devlet destekleri ile Nazilli’nin hak ettiği hizmetlere kavuştuğunun altını çizdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL