Genel

NAZİLLİ’DE SKANDAL OLAY! DOKTOR DEĞİL BARON ÇIKTI

NAZİLLİ’DE SKANDAL OLAY! DOKTOR DEĞİL BARON ÇIKTI

Nazilli’de skandal bir olay yaşandı. Nazilli Devlet Hastanesi’nde beyin cerrahı olarak görev yapan R.G ve beraberinde bulunan 8 kişi daha Aydın İl Jandarma KOM Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Operasyon esnasında yapılan ev aramalarında çok sayıda Lyrica isimli uyuşturucu madde etkisi gösteren hap ele geçirildi.

JANDARMANIN RADARINA GİRDİ

Gün içerisinde gelen abartılı hasta sayısı ve iddiaya göre doktor R.G tarafından muayene yapılmayan hastalara yazılan reçetelerden sonra jandarma konu ile ilgili soruşturma başlattı. Operasyon düğmesine basan Aydın İl Jandarma KOM ve Nazilli İlçe Jandarma ekipleri konu ile bağlantılı olan şahısları teknik ve fiziki olarak takibe aldı.

RESMEN ÖRGÜT OLMUŞLAR

Edinilen bilgiye göre hastanede görev yapan ve hasta nakil aracı şoförü olduğu öğrenilen iki kişinin, kırmızı reçeteli ilaç yazdırmak isteyen kişilerin kimlik bilgilerini toplayarak doktor R.G’ye çıkardığı ve doktor R.G’nin sürekli aynı tür kırmızı reçete ile satılan uyuşturucu yan etkisi olan ilaçlardan yazdığı tespit edildi.

ECZANE KALFALARI İLAÇ TEMİNİ YAPIYORMUŞ

Doktor R.G imzalı kırmızı reçeteleri ile ilçede faaliyet gösteren iki farklı eczanelerde çalışan iki şahsa yönlendirilen hastaların, konu ile bağlantısı bulunan eczane kalfalarının depolardan ilaç temini yapması sayesinde uyuşturucu madde etkili ilaçlarına kavuştuğu tespit edildi.

Öte yandan gözaltına alınan 4 şahsında ilaç temininin ardından ilçede ve çevre ilçelerde zehir tacirliği yaptığı bilgisine ulaşıldı.

ÇEVRE İLLERDEN AKIN ETMİŞLER

Ayrıca doktor R.G’nin kırmızı reçeteli ilaç yazdığını öğrenen ve şehir dışında yaşayan çok sayıda madde bağımlısının Nazilli Devlet Hastanesi’ne gelerek R.G’den muayene randevusu aldığı öğrenildi.

Sabah saatlerinde evlere yapılan operasyonda gözaltına alınan doktor R.G ile beraberinde bulunan 8 kişinin Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı’nda işlemlerinin devam ettiği, buradaki işlemlerinin ardından ise Nazilli Adliyesi’ne götürüleceği bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL