Genel Yerel

ATÇA’DA YAŞANAN KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ATÇA’DA YAŞANAN KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Atça’da feci kaza
1 kişi hayatını kaybetti

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kaza yapan sürücü Ali İhsan Atıcı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Aydın – Denizli Karayolu üzerinde Atça mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Nazilli’den istikametine seyir halinde olan Ali İhsan Atıcı (63) henüz belirlenemeyen bir sebeple kaza yaptı. Bir kamyonete veya tır dorsesinde çarptığı düşünülen Ali İhsan Atıcı’nın kullandığı araç, çarpmanın etkisi ile tren yolunun olduğu bölgeye doğru savruldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen araçtan ağır yaralı olarak çıkartılan Ali İhsan Atıcı ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

1 KEZ KALBİ DURDU

Hastanede hızlı bir şekilde müdahale edilen Atıcı’nın kalbi durdu. Doktorların yoğun çabası ile tekrar hayata döndürülen Atıcı, hayata geri getirildi. Daha sonra hızlı bir şekilde ameliyata alınan Atıcı’nın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri kazanın nasıl olduğunu tespit etmek için inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL