Genel Yerel

BAŞKAN ÖZCAN’DAN MAVİ KAPAK KAMPANYASINA TAM DESTEK

BAŞKAN ÖZCAN’DAN MAVİ KAPAK KAMPANYASINA TAM DESTEK

Başkan Özcan Öğrencilere Sosyal Sorumluluk Projesi Teşviki

Öğrencilerin Sosyal Sorumluluk Projesine Başkan Özcan jesti. 24 Kasım Öğretmenler Gününde Çedes Projesi farkındalık yarattı.

Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri 1 yıllık süreçte topladıkları yaklaşık 40 bin adet mavi kapak karşılığında, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere tekerlekli sandalye aldılar.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortak yürütülen “ÇEDES” (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Nazilli Menderes Anadolu Lisesi öğrencileri 1 yılda (4 çuval) 40 bin adet mavi kapak topladı. Okulda içtikleri suların şişe kapaklarını oluşturdukları kumbaralarda biriktiren öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler gününde Nazilli Belediyesi’ne teslim etti.

Öğretmenler Günü programlarının bitiminin hemen ardından Belediye Hizmet Binası önünde proje sorumlusu öğretmeni Pervin Sekman ve okul müdürü Hakan Akarı eşliğindeki öğrencileri Nazilli Protokolü karşıladı. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’dan daha önce toplanılan mavi kapak karşılığı tekerlekli sandalye sözü alan öğrencilere temsili olarak 1 adet manüel tekerlekli sandalye Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz tarafından teslim edildi.

Böylesi anlamlı bir projeyi yürüten öğretmen ve öğrencileri kutlayan Kürşat Başkan, “Böyle anlamlı bir günde böylesi güzel bir etkinliği gerçekleştirmiş olmalarından dolayı öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda sosyal sorumluluk çalışmalarının katlanarak çoğalmasın için Nazilli Belediyesi olarak her türlü desteği vermek bizim görevimiz olacaktır” dedi.

Daha çok kapağa daha çok sandalye, akülü araç ve daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için, var olan projeleri geliştirilmesinin önemine dikkat çeken Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, projeye desteğinden dolayı Başkan Özcan’a ve Belediye yetkililerine böylesi güzel bir projeyi gerçekleştirmelerinden dolayı da Menderes Anadolu Lisesi öğrenci ve, öğretmen ve okul idarecilerine teşekkür ederek kutladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL